SEAT Сервис

Вашиот SEAT во најдобри раце!

Комбинација од шпанска страст и германско инженерство. Тоа е SEAT. За да можете да уживате во тоа и откако ќе го купите, SEAT нуди голем број на различни сервисни услуги. На пример, Porsche Leasing Ви нуди обемни финансиски услуги. Уверете се сами.

SEAT сервис на експерти

Експерти за Вашиот SEAT

Никој не го познава Вашиот SEAT толку добро како специјалистите од SEAT сервисот на експерти. Затоа можете да бидете сигурни дека Вашиот автомобил овде е во најдобри раце. Искористете ги нашите многубројни сервисни услуги, како онлајн закажување термин за сервис, Clever Repair услугите и многу повеќе. Остварете профит со највисок квалитет и транспарентни трошоци.

SEAT услуга за мобилност

Искусете мобилност без граници.

При купување на SEAT можете да имате доверба за најдобар можен квалитет. Затоа што понекогаш има ситуации, на пр. при дефект или незгода, во кои Ви е потребна помош. Во првите две години по купувањето на Вашиот нов SEAT - и при сервисирање во овластен сервис на SEAT за време на целиот животен век на автомобилот - нашите услуги за мобилност целосно Ве штитат. Достапност 24/7 при дефект или незгода:

За повик од Македонија

0800 55 888

За повик од странство*

+ 389 2 26 00 266

SEAT гаранција

Патувајте опуштено.

Можете целосно да уживате возењето со Вашиот SEAT, затоа што со SEAT се најдобро заштитени. Без разлика дали се работи за SEAT дополнителна гаранција, SEAT услуга за мобилност или VVD задолжително осигурување и целосно каско осигурување.

SEAT овластени партнери во твојата близина.