За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
SEAT Мобилност
SEAT Мобилност
Лесна мобилност

Предизвикај ги традициите.

Нашиот кредибилитет е да ја оспориме конвенционалноста. Преземаме ризици, учиме од успесите, како и неуспесите, а сепак си поставуваме повисоки цели. Бидејќи ова е начинот на кој се создаваат вистински иновации.

Нашиот концепт

Иднината денес.

Ако сакате подобра иднина, тогаш сте посветени на тоа. И токму тоа го правиме. Нашата подобра иднина започнува денес.

Светски конгрес за мобилност

Обликување на промената.

Топката е секогаш кај трендсетерите. Секоја година ги презентираме нашите најнови иновации за мобилноста на иднината на Светскиот конгрес за мобилност во Барселона.

Smart City Expo

Иновацијата е достапна во секоја големина.

На Smart City Expo ние покажавме како може да изгледа иднината на микромобилитетот и одржливата урбана мобилност. Пример за ова е новиот SEAT eXS Kickscooter.