За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
SEAT принципи за квалитет

„Ние сме SEAT, ние сме страсни перфекционисти “

SEAT е марка инспирирана од динамиката и младоста. Исто така создаваме и произведуваме доверливи и ексклузивни автомобили. Најважна цел на тимот е да ги воодушевиме нашите клиенти и да ги надминеме нивните очекувања. Сите оддели на компанијата се консеквентно насочени кон тие стратешки одредби.

Наша главна грижа не е само да доставиме подобар квалитет од нашите конкуренти кога се работи за доверливост и вредност, туку и да ги исполниме очекувањата на надворешните и внатрешните клиенти во сите сегменти на пазарот во кои сме активни.

Ефикасноста на процесирање го овозможува достигнувањето на целта и оптималното користење на ресурсите.

Со обуки и размена на знаење го осигуруваме постојаниот понатамошен развој на целиот наш тим. Затоа што вработените значајно придонесуваат за квалитетот на производите и за успехот на компанијата.

Исполнувањето на нашите еколошки барања и барања на компанијата е наш предуслов за да добиеме доверба, да го засилиме нашиот кредибилитет и да го промовираме имиџот на марката. Нашите кооперативни врски со доставувачи, дилери, акционери и други компании ја градат основата за стабилна и профитабилна работа на компанијата за сите инвеститори.

Вработените мислат на сите нивоа на хиерархија и делуваат во рамките на прописите на воспоставените процеси и на тој начин во рамките на нивните надлежности придонесуваат за остварување на целите на компанијата.

Во поглед на нашите конкуренти се разликуваме со иновативни, ефикасни и едноставни решенија за мобилност, кои ни овозможуваат уникатна позиција во автомобилската индустрија.