Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи

Флотна продажба

PORSCHE Македонија

Адреса: бул. Босна и Херцеговина 4
1000 Скопје 
Телефон: 02 2603-717 
Факс: 02 26 26 466 
e-mail адреса:   boris.mojsov(kwfat)porsche.com(kwfdot)mk