За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Информации и Преземања
Преземања
Преземања

Ажурирања и инфромации

Упатства за спасување при незгода

Брза помош, кога секоја минута е важна.

SEAT возилата на интернационалните тестови покажаа, дека се вбројуваат во најсигурните возила. Сепак, не е можно да се избегнат сообраќајните незгоди и повредите кои произлегуваат од нив. Овие  упатства за спасување при незгода треба да им помагаат на вработените при исполнувањето на нивните задачи со неопходните информации накратко, но сепак опширно.

SEAT Медиумски Системи

Преземање на софтвер и упатства

Тука може да ги најдете ажурирањата на софтверот за Вашиот медиумски систем.

Секогаш на вистинскиот пат.

Ажурирање на навигацијата

Дознајте како можете да ги импортирате мапите за Вашиот систем за навигација.

Full Link-Teхнолигија

Поврзаност - Компатибилност

Проверете овде, дали Вашиот паметен телефон е компатибилен со технологиите MirrorLink™, Android Auto™ или Apple CarPlay.

Вчитување на лого ознаките на радиостаници

Се слуша добро.

Радијата најдобро се разликуваат по нивните лого ознаки. Инсталирајте ги лого ознаките за брзо бирање на радиостаницата и ориентирање на Вашиот SEAT музички систем. Неопходниот пакет за тоа ќе го најдете тука.