SEAT Tarraco. Магија во секоја ситуација.

 

Стилски. Маркантен. Самоуверен. Новиот SEAT Tarraco е големо теренско возило за сите оние, кои сакаат да бидат забележани, совршено да гледаат и одлично да изгледаат.

Веќе од 37.900 € 

Лизинг рата од 159€

 

веќе од 37.900 €

Гратис РЕГИСТРАЦИЈА за прва година

Гратис ЗЕЛЕНА КАРТА за прва година

Бои

Вистинската убавина е безвременска.

Други
Urano сива
Oryx бела
Reflex сребрена
Titan крем
Atlantik сина
Dark-Camouflage зелена
Indium сива
Edel црна

Учеството за лизинг е достапно од 10% до 60%. 

Во гратис регистрацијата е вклучена автоодговорност и зелена карта.

Периодот на лизинг е достапен од 24 до 84 месеци.

Финансиски лизинг со каматна стапка 7,5%  

Времетраење на кампањата: до до 31.01.2024 година