Технички карактеристики

Димензии

Должина: 4.138 mm

Ширина: 1.780 mm

Висина: 1.552 mm

Меѓуоскино растојание: 1.503 - 1.486 mm

Капацитет на багажен простор: 400 литри

Капацитет на резервоар: 40 литри

Сакате да дознаете повеќе за Новата Seat Arona?