Сервис на вашето возило од удобноста на вашиот дом!

Со цел да ја осигураме вашата мобилност, ја креиравме услугата:

Сервис на вашето возило од удобноста на вашиот дом!

Што значи оваа едноставна реченица? Тоа е нашиот оптимизам дека набрзо ќе го победиме COVID-19, со што вашата мобилност повторно ќе се нормализира. Тоа е нашето ветување дека вашата безбедност е нашиот врвен приоритет. 

Услугата вклучува:

  • Превземање на возилото од вашиот дом од нашите професионални сервисни техничари.

  • Сервисирање на вашето возило во нашиот сервисен центар.

  • Целосно дезинфицирање и перење на вашето возило.

  • Враќање на вашето возило до вашиот дом.

Резервирајте го вашиот термин за сервис кај вашиот локален SEAT партнер:

Пребарајте SEAT партнер

Вашиот сервис можете да го закажете и на контакт формата подолу