SEAT Ateca

 Со новиот дизајн, SEAT Ateca е покомпактна и поробустна од кога било досега. Таа сè уште е истото извонредно возило, но со низа подобрувања за целосно да ги исполни барањата на денешницата.

Стилски. Маркантен. Самоуверен. Новиот SEAT Tarraco е големо теренско возило за сите оние, кои сакаат да бидат забележани, совршено да гледаат и одлично да изгледаат.
   

SEAT Tarraco

Стилски. Маркантен. Самоуверен. Новиот SEAT Tarraco е големо теренско возило за сите оние, кои сакаат да бидат забележани, совршено да гледаат и одлично да изгледаат.
   

SEAT Ateca веќе од 25.900 €

SEAT Tarraco веќе од 37.500 €

ГРАТИС РЕГИСТРАЦИЈА И ЗЕЛЕНА КАРТА за прва година

Учеството за лизинг е достапно од 10% до 60%. 

Во гратис регистрацијата е вклучена автоодговорност и зелена карта.

Периодот на лизинг е достапен од 24 до 84 месеци.

Финансиски лизинг со каматна стапка 7,5%  

Времетраење на кампањата: до до 31.12.2023 година