Разновиден и амбициозен

Откријте ја новата опсесија.

Компактниот теренец со смел дизајн и похрабри идеи за да ви се придружи во авантурите.

Динамичен и смел

Имагинацијата е единствениот лимит.

Моќна предна решетка, редизајниран преден браник со нови светла за магла и Full LED светла се комбинираат за да формираат впечатлив преден изглед.

Надворешен дизајн

Создаден за Вас.

Редизајнираните задни браници со интегрирани издувни цевки се комплиментирани со предните светла Eco LED. Новите Performance 18″ машински обработени алу. фелни ја комплетираат целината.

Светли идеи, ефикасни решенија.

Full LED светла го осветлуваат Вашиот пат.

Performance 18″ Cosmo Grey.

Фелни со 5 краци од лесна легура за врвна аеродинамика.

Интегрирани издувни цевки.

Зголемено присуство и перформанси.

Покрив во комбинација.

Изберете и комбинирајте различни бои од нашата палета.

Бои

Во која било боја.

Други
Dark Camouflage
Desire Red
Sapphire Blue
Asphalt Blue
Magnetic Tech
Midnight Black
Urban Silver
Nevada White
Candy White
Pure Red
Стилски детали

Детали кои внесуваат свежина

LED осветлувањето околу отворите за вентилација овозможуваат навистина уникатна внатрешност.

Тркала

Лесен чекор.

Аеродинамични, лесни и моќни. Изберете ги тркалата со кои ќе ги подобрите перформансите и естетиката.

Performance 18” Nuclear Grey Машински обработени

Performance 18” Cosmo Grey Matte Машински обработени

Performance 18” Black Машински обработени

Performance 18” Sport Black Машински обработени

Dynamic 17” Brilliant Silver

Dynamic 17” Sport Brilliant Silver

Dynamic 17" Nuclear Grey Машински обработени

Design 16" Brilliant Silver

Performance 18” Nuclear Grey Машински обработени

Performance 18” Cosmo Grey Matte Машински обработени

Performance 18” Black Машински обработени

Performance 18” Sport Black Машински обработени

Dynamic 17” Brilliant Silver

Dynamic 17” Sport Brilliant Silver

Dynamic 17" Nuclear Grey Машински обработени

Design 16" Brilliant Silver

Внатрешен дизајн

Ослободи го стилот.

Опремен со сосема нова и мека инструмент табла и нов ергономски мултифункционален волан во кожа од Nappa.

Седишта

Одлични материјали

Изберете го материјалот на вашиот ентериер.

Седишта

Одлични материјали

Изберете го материјалот на вашиот ентериер.

Други
Dinamica® Black Спортски седишта
Dinamica® Black Спортски седишта
Dinamica® Black Спортски седишта
Sano Cloth Комфорт седишта
Le Mans Спортски седишта
Como Cloth Комфорт седишта
Acero Cloth Комфорт седишта

Сакате да дознаете повеќе за Новата Seat Arona?