Препознавање на глас

Поврзете се со светот.

За да пребарувате дестинации, адреси или локации, се што треба да направите е да прашате. Изговорете "Hola Hola" за да го активирате системот додека ги држите рацете на воланот и ја имате целосната контрола.

SEAT CONNECT

На авантурата и треба музика.

Во комбинација со системот Navi, можете да уживате во Media on Demand и да емитувате музика, подкасти или интернет радио. Мапирајте ја најбрзата маршрута, добијте сообраќајни ажурирања по пат и пронајдете го најблискиот паркинг простор или бензинска пумпа.

Remote service

Вашето возило, во вашиот џеб

Со апликацијата SEAT CONNECT, отклучувањето на вашиот автомобил е лесно како и отклучувањето на вашиот екран. Можете да ја проверите и локацијата на вашето возило и кога сте многу километри подалеку од него.

Сакате да дознаете повеќе за Новата Seat Arona?