За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Сервис и одржување
Проверка и чистење на клима-уредот
Будење на пролетта

Проверка и чистење на клима-уредот

За да можете безгрижно да го стартувате летото!

Проверка на клима-уредот

Вдишете длабоко

Со проверката на клима-уредот се проверуваат сите функции на клима-уредот и на тој начин се овозможува предвремено препознавање на можните недостатоци.

/ Функција на клима-уредот
/ Температура на струење
/ Нечистотии во резервоарот за вода
/ Пропустливост на истекување од резервоарот за вода
/ Притисок при циркулирањето на средството за ладење
/ Проток на воздухот од вентилаторот 

 

Чистење на клима-уредот

Чисто во летото

Причината за лошиот квалитет на воздухот во внатрешноста на возилото најчесто се наоѓа во јадрото на клима-уредот - испарувачот. Со чистењето на клима-уредот се отстрануваат нечистотијата, бактериите и непријатните мириси, така што ќе можете повторно слободно да дишете.

 

Други понуди и акции

Ние сме тука за Вас!

Други атрактивни понуди за сервис и додатоци во врска со Вашето возило ќе најдете во актуелната пролетна папка за сервис на SEAT. Нејзе можете да ја добиете во Вашата сервисна работилница за SEAT - Вашиот советник за сервис со задоволство Ви стои на располагање доколку имате било какви прашања.