SEAT Ibiza. Избегај од стандардот

Новата SEAT Ibiza носи нова слобода во твојот живот. Сето она што има да го понуди градот. Израдувај се уште во сериската опрема на новата желба за авантура - каде и да одиш или да мируваш.

веќе од 17.100 €

Оперативен лизинг - Одличен 5

5 % бонус / 5 % учество / 5 години закуп

Бои

Дозволете вашите вистински бои да заблескаат.

Други
Ventura сина
Стандардно во:
,
Candy бела
Опционално во:
,
Eclipse Портокалова
Опционално во:
,
Fels Сива
Опционално во:
,
Florett Сребрена
Опционално во:
,
Mystery Сина
Опционално во:
,
Nacht Црна
Опционално во:
,
Nevada Бела
Опционално во:
,
Rose Златна
Опционално во:
,
Desire Црвена
Опционално во:
,

Оперативен лизинг - Одличен 5

5 % бонус / 5 % учество / 5 години закуп  

Учеството за лизинг е достапно од 5% до 45%. 

5% бонус на цена доколку клиентот избере финансирање преку Порше Лизинг.

Периодот на лизинг е достапен од 24 до 60 месеци.

Времетраење на кампањата: до до 30.06.2024 година