За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
3 месеци грејс период | 10% учество | 500€ лизинг бонус | 4.75% камата
SEAT Mobility пакет
Arona, Tarraco и Ateca.
SEAT Special Online бонус.
1000€ бонус за лизинг на возила достапни веднаш.
Сервис од удобноста на вашиот дом!
Следејќи ги последните мерки, креиравме пакет за врвна безбедност.
Мерки за ваша врвна безбедност!
Погледнете го информативното видео.
SEAT ги продолжува гаранциите на нови возила за три месеци.
Пролонгиран период на гаранција поради пандемијата на Корона
SEAT el-Born
Иднината на SEAT.

Запознајте ги сега:

Наскоро

Новиот SEAT Tarraco

 

CUPRA Модели

НОВА
CUPRA Ateca
НОВ
Leon CUPRA

Сервис

Новиот SEAT Tarraco.

Новиот член на семејството SEAT.

Пронајди SEAT партнер