Новиот SEAT Tarraco

Euro NCAP оценка
Euro NCAP оценка

Највисокиот безбедносен рејтинг што возилото може да го добие преку Европската програма за проценка на нови автомобили.

Комфор
со 7 седишта
Комфор
со 7 седишта

Соба по ваша мерка: Вториот ред има можност за подесување напред и назад, додека третиот ред може целосно да се склопи, со што се максимизира просторот во внатрешноста.

Технологија
SEAT Дигитален кокпит
Технологија
SEAT Дигитален кокпит

Препознавање сообраќајни знаци. Навигација. Адаптивен темпомат. Front Assist и Lane Assist. Сите информации веднаш пред тебе на екран од 10,25 инчи со висока резолуција.

Дизајн

Подготвени сте за повеќе?

Секогаш се стремиме кон повеќе.
Повеќе простор. Повеќе стил.
SEAT Tarraco е повеќе.

Најголемото теренско возило на SEAT.

Технологија

Без компромиси.

Премногу доцна? Премногу комплицирано? Сега повеќе не. Со најмодерната технологија, новиот SEAT Tarraco ќе го направи твоето секојдневие поедноставно.

Безбедност

Секогаш гледај нанапред.

Мирувањето не е за тебе? Тоа е добро. Модерните безбедносни системи на новиот SEAT Tarraco ќе се погрижат за тоа, правецот да ти одговара.

Технологија

Без компромиси

Премногу доцна? Премногу комплицирано? Не повеќе. Со најсовремена технологија, новиот SEAT Tarraco го прави вашиот секојдневен живот многу полесен.

Додатоци

Твоја иднина. Во твои раце.

Сегашноста е важна, но исто така и иднината. Од надворешниот дизајн па сè до додатоците за транспорт - уреди го животот според твоите желби.

Дознај повеќе за новиот SEAT Tarraco?