За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Гаранција
Преглед
Прикажи повеќе
Поголема безбедност за вашиот Seat и вашиот буџет

SEAT гаранција.

 Можете целосно да уживате во возењето со Вашиот SEAT, бидејќи со SEAT сте најдобро заштитени преку продолжена гаранција на SEAT. 

Едноставно играјте на сигурна карта

Сигурност.

Секое ново возило на SEAT има двегодишна гаранција за нови возила без ограничување на километражата, за сите недостатоци што се однесуваат на производството на возилото.