ПРОФИТИРАЈТЕ СЕГА

АКЦИИ И ПОНУДИ

SEAT FITNESS-CHECK – ВАШИОТ ВАУЧЕР СО МОЌ!

Одржувајте се во форма себе си и Вашиот автомобил! Со "SEAT FITNESS-CHECK" можете дури и да заштедите пари.

ПРОМЕНА НА ГУМИ ВКЛУЧУВАЈЌИ ПРОЛЕТНА ПРОВЕРКА ВО СЕРВИСОТ НА SEAT

Пролетта се наближува и Вашиот Автомобил може да се подготви за топлото годишно време. Поради тоа, дојдете да направиме промена на Вашите гуми како и пролетна проверка. Ние имаме многу добри понуди за Вас, а по потреба можеме да ги складираме Вашите гуми.

Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи