За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Инспирација за креативен начин на живот
Креативен однос кон животот

Градот што нè инспирира.

Полни улици. Емотивна музика. Златни зајдисонца. Барселона е град кој се залага за креативен однос кон животот. Бидете инспирирани.

Духот на Барселона

Создаден во Барселона.

Нашиот динамичен роден град и центар за вакви иновации. Создаден од најголемите визионери во историјата. Изграден за да инспирира.

Нашиот карактер

Дизајн. Повеќе од убавина.

Дизајнирајте храбро. Дизајнирајте подобро. Никогаш не се помирувајте со просечноста.

Сакаме музика

Убави спомени треба да се споделат.

Добри пријатели. Одлична музика. Незаборавни моменти. Само за вас љубителите на музиката.

Casa SEAT

Добредојдовте во нашиот нов дом.

Ова не е само уште една знаменосачка продавница. Ова е нашиот почит кон Барселона. Место каде што секој може да го доживее она што сме ние. Инаугурацијата ќе се одржи во 2019 година.

Колекција на SEAT

Барате нов изглед?

Инспириран од патот. Дизајниран за вашиот животен стил. Создаден во Барселона. Производи за сите кои размислуваат визионерски.