За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Вашиот SEAT во најдобри раце

SEAT Leon Сервис

Ние правиме сè за да се осигураме дека можете да уживате во задоволството од возење на Вашиот SEAT од самиот почеток и колку што е можно безгрижно. Затоа, Ви нудиме најразлични услуги со кои сте сигурни во сите случаи.

Само најдобро за Вас и Вашиот SEAT

SEAT Service Експерт

Никој не го знае вашиот SEAT како нашите специјалисти. Имајте доверба во тоа, кога шпанската страст ќе се сретне со германскиот инженеринг, можете да очекувате најдобар квалитет и долготрајна вредност.

Ве одржуваме мобилни

SEAT Продолжена Гаранција

И покрај најдобриот квалитет, постојат ситуации, на пр. дефект или несреќа во која ви е потребна помош. Токму тука ви е потребна гаранцијата за мобилност на SEAT. Оваа услуга ги решава сите ваши непријатности во периодот на гаранцијата и ги обезбедува сите потребни сервиси и инспекциски прегледи во овластен сервисен центар SEAT.