За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Додатоци

Сонувајте за нешто поголемо.

Мислите дека новиот храбар дизајн на SEAT Leon не може да биде подобар? Размислете повторно. Откријте додатоци кои ќе Ви овозможат да го правите она што го сакате.

Заден дифузер

Надвор за миг.

Уживајте во подобра аеродинамичност со стилскиот заден дифузер во Cosmo сива боја.

Решенија за транспорт

Сè е спакувано за авантура.

Уживајте во секоја авантура со изборот на носач за штица за сурфање, за велосипед или за скии. Или кровна кутија која чува сè на едно место.

Навлака за седиште

Сè во еден автомобил.

Дури и Вашите миленици можат да се придружат на патувањето. Оваа облога лесно се прикачува на потпирачите за глава за да го заштити задното седиште.

Калници

И на дожд и на сонце.

Сè зависи од тоа како ќе изберете да ја пребродите бурата. Намалете го прскањето со суптилни, но сепак стилски калници.

Организација со подлога во багажниот простор

Сè е на свое место.

Нема повеќе пребарување во багажниот простор. Подлогата за багажниот простор која може да биде полутврда, пенеста или со високи ѕидови ви овозможува да најдете сè што Ви е потребно.

Сакате да дознаете повеќе за новиот SEAT Leon ?