Целосна конективност

Вашиот Leon. Секогаш поврзан.

Сакате да бидете секогаш поврзани, дури и кога не сте во Вашиот автомобил? SEAT CONNECT Ви нуди непрекинато искуство од Вашиот паметен телефон до Вашиот автомобил.

Услуги за далечински пристап

Од седиштето на возачот. Насекаде.

Што треба да направите? Сега, тоа можете да го сторите преку далечински пристап со Вашиот паметен телефон.

 • Заклучете го и отклучете го Вашиот Leon.
 • Проверете го статусот на осветлувањето и на вентилацијата.
 • Вклучете ги светлата дур приоѓате за полесно да го забележите Вашиот Leon.
 • Добијте известувања доколку Вашиот Leon препознае можна кражба на возилото.

Безбедност & услуги

Секогаш достапно. Секогаш безбедно.

Да бидете целосно поврзани значи да не се грижите. Каде и да сте.

 • Повик за итен случај автоматски ги повикува службите за итна помош доколку препознае незгода.
 • Притиснете го копчето за повик во случај на дефект за да стапите во контакт со нашиот центар за повици и да добиете помош.
 • Јавете се во нашиот Центар за грижа на корисници доколку имате прашања.
 • Закажување на сервисна услуга, како и термин за проверка.

Онлајн Infotainment услуги

Вие. Вашиот Leon. Заедно.

Кога сте целосно поврзани, можностите се бескрајни.

 • Онлајн информации за сообраќајот и навремени ажурирања за условите на патот.

 • Пронајдете ги најблиските места за паркирање и бензински станици.

 • Онлајн пресметување на рута.

 • Управување преку природен говор за активирање на навигација, радио и медиуми.

Сакате да дознаете повеќе за новиот SEAT Leon?

Законско одрекување од одговорност

*Нашиот глобален опсег на автомобили и спецификации за производи варира од земја до земја. Ве молиме посетете ја Вашата локална веб-страница на SEAT за да дознаете повеќе за опсегот на производи кои се достапни за Вас.