Дизајн

Дизајн на новиот SEAT Leon

Новиот SEAT Leon со модерна внатрешност. Откријте го највисокиот квалитет и комфорт со врвен дизајн.

Неопходни елементи

Очекувајте внимание.

Кога сте родени на сонце, секогаш гледате на светлата страна. Новиот SEAT Leon. Поголеми димензии. Смел дизајн. Поблескав од било кога.

Целосни LED светла

Блеснете.

Уживајте во моќните целосни LED предни и задни светла. Модерната ефикасност се среќава со современиот дизајн.

Алуминиумски тркала

Нека се тркалаат убави моменти.

Уживате во возењето со динамични алуминиумски тркала до 18″.

Алу. фелни 18" "FR Performance"

Опционално во:

Алу. фелни 18" "XC Elegance"

Опционално во:

Алу. фелни 17" "FR"

Стандардно во:

Алу. фелни 17" "Xcellence"

Стандардно во:

Алу. фелни 17" "Style Dynamic"

Опционално во:

Алу. фелни 16" "Design Style"

Стандардно во:
Опционално во:

Алу. фелни 18" "FR Performance"

Опционално во:

Алу. фелни 18" "XC Elegance"

Опционално во:

Алу. фелни 17" "FR"

Стандардно во:

Алу. фелни 17" "Xcellence"

Стандардно во:

Алу. фелни 17" "Style Dynamic"

Опционално во:

Алу. фелни 16" "Design Style"

Стандардно во:
Опционално во:
Надворешен дизајн

Поставете го темпото.

Поспортски изглед. Нови карактеристики. FR е за оние кои сакаат да возат пред другите.

Алуминиумски тркала.

Перформанс тркало со машинска легура 18".

Leon ракопис.

Нов начин да импресионирате.

Предна решетка за воздух.

Се вртат главите по карактеристичниот изглед на предната решетка за воздух.

Светлина за Добредојде

Пронајдете го вашиот автомобил во темница со светлото кое ви посакува - добредојде.

Внатрешен дизајн

Продолжете напред. Продолжете да сјаете.

Во добри раце

Уживајте во кожниот, повеќефункционален, спортски управувач, кој ви овозможува аудио контрола, навигација и асистенција при возењето. Без да ги поместите рацете од управувачот.

Внатрешен простор

Седнете си позади и уживајте во воезњето во удобни и висококвалитетни седишта.

Контролна табла ориентирана кон возачот

Откријте ја функционалната контролна табла, насочена кон возачот каде што сѐ што ќе посакате е на дофат на вашиот допир.

Амбиентално светло

Уживање во светлината.

Откријте го најсовременото LED амбиентално светло на фунцкии за предупредување. Дизајнирано за да му сигнализира на возачот доколку има некоја отворена врата и му помага при Детекција на слепи агли.

Тапацир

Насекаде удобност.

Опуштете се во вашиот избор на удобност. Уживајте во големиот избор на кожа, микрофибер или стилови на ткаенини за сечиј вкус.

Тапацир

Насекаде удобност.

Опуштете се во вашиот избор на удобност. Уживајте во големиот избор на кожа, микрофибер или стилови на ткаенини за сечиј вкус.

Други
FR Black
Стандардно во:
Xcellence Gray
Стандардно во:
Style Gray/Black
Стандардно во:

Сакате да прочитате нешто повеќе во врска со новиот SEAT Leon?