Технологија

Животот е краток за да се задоволите само со второто место.

Со модерната технологија нема ограничувања. Новиот SEAT Tarraco се грижи за тоа да останеш секогаш поврзан. И да си секогаш во тек.

SEAT дигитален кокпит

Секогаш поглед кон суштината.

Систем за препознавање сообраќајни знаци. Навигација. Автоматско регулирање на растојанието. Систем за помош во предниот дел и при одржување на коловозната лента. Сите информации на 10,25-инчниот TFT дисплеј кој може да се персонализира. Директно пред твоите очи.

8-инчен дисплеј со SEAT Full Link технологија

Поголем комфор. Секој ден.

Со SEAT Full Link технологијата и Apple CarPlay™ или Android Auto™ можеш прекуекранот на допир да имаш директен пристап до твоите апликации на паметниот телефон. Едноставно и безбедно.

Соба за растење

Ниеден сон не е доволно голем.

SUV. Со 7 седишта. Флексибилен. Адаптивен на твојот живот. И твоите планови. 

Греење во мирување

Подготвен, кога си и ти.

Кога ќе влезеш, твојот SEAT Tarraco е веќе претходно поставен на саканата температура.Значи, не треба да чекаш за да тргнеш.

Возачко искуство

Не се работи за Зошто. Туку за Зошто да не.

Музички систем Beats Audio™

Добрата музика никогаш не старее. 400 W засилувач. High-End субвуфер. 9 исклучително прилагодени звучници. За извонредно доживување на звукот.

SEAT возни профили

Со различни возни режими ќе ја прилагодиш реакцијата на моторот, како и карактеристиката на менување степени (кај DSG) кон твојот стил на возење: комфорен, економичен, спортски или индивидуален, како и дополнително кон Off-Road и Snow со погонот на сите тркала 4Drive.

Дознај повеќе за новиот SEAT Tarraco?