Дизајн

Би можело да биде нешто повеќе?

Желбата за повеќе е наш двигател.
Повеќе место. Повеќе стил. Новиот SEAT Tarraco е теренско возило за сите оние кои сакаат повеќе.

Најголемите SEAT фелни

Ниеден пат не е премногу долг.

Најголемиот SUV со најголеми тркала. 20 инчи е димензија на пневматици која за прв пат, фабрички се вградува во модел на SEAT. Со нив, ќе пристигнете секаде. 

Надворешен дизајн

Кога сакаш да те забележат, светни.

Стилски. Маркантен. Самоуверен. Новиот SEAT Tarraco е големо теренско возило за сите оние, кои сакаат совршено да бидат забележани, совршено да гледаат и совршено да изгледаат.

Бои

Вистинската убавина е безвременска.

Други
Urano сива
Oryx бела
Reflex сребрена
Titan крем
Atlantik сина
Dark-Camouflage зелена
Indium сива
Edel црна
До 7 седишта

Сега е време за големи планови.

Возилото со 7 седишта ти нуди зафатнина на багажниот простор од 700 литри со спуштен трет ред на седишта или 1775 литри со спуштен втор и трет ред на седишта. Кај верзијата со 5 седишта можеш да користиш до 760 литри односно 1920 литри при спуштена задна клупа за седење.

20 инчни ТРКАЛА ОД ЛЕСЕН МЕТАЛ

Ниедна улица не е премногу долга. Ниеден пат не е премногу нов.

Лесни. Поинакви. Со 20 инчните тркала од лесен метал секаде ќе пристигнеш безбедно.

Алуминиумска фелна 20" "SUPREME" (ПОВРШИНА СО ВИСОК СЈАЈ)

Алуминиумска фелна 19" "EXKLUSIVE" (ПОВРШИНА СО ВИСОК СЈАЈ)

Алуминиумска фелна 18" "PERFORMANCE" (ПОВРШИНА СО ВИСОК СЈАЈ)

Алуминиумска фелна 17" "DYNAMIC" (BRILLIANT SILVER)

Алуминиумска фелна 20" "SUPREME" (ПОВРШИНА СО ВИСОК СЈАЈ)

Алуминиумска фелна 19" "EXKLUSIVE" (ПОВРШИНА СО ВИСОК СЈАЈ)

Алуминиумска фелна 18" "PERFORMANCE" (ПОВРШИНА СО ВИСОК СЈАЈ)

Алуминиумска фелна 17" "DYNAMIC" (BRILLIANT SILVER)

Опрема за внатрешниот простор

Добредојдовте дома.

Каде и да одиш, ќе уживаш во комфорно чувство за време на возењето. Со опремата за внатрешниот простор на новиот SEAT Tarraco тоа не се менува.

Навлаки на седишта

Сакате поголема промена?

Она што секогаш е твоја цел - комфорно ќе го постигнеш со висококвалитетните навлаки по твој избор комфорно.

Навлаки на седишта

Сакате поголема промена?

Она што секогаш е твоја цел - комфорно ќе го постигнеш со висококвалитетните навлаки по твој избор комфорно.

Други
Пакет за кожа- црна боја
Материјал/Alcantara®
Материјал Style сива/црна боја

Дознај повеќе за новиот SEAT Tarraco?