SEAT сервис

Експертите за вашиот SEAT

Никој не го познава толку добро вашиот SEAT како стручните лица од SEAT експертскиот сервис. Поради тоа, можете да бидете сигурни дека вашиот автомобил е во најдобрите раце. Искористете ги нашите многубројни сервисни услуги, како што е резервирањето термин за сервис онлајн, Clever Repair сервисот и многу други. Уживајте во поволностите од највисок квалитет и транспарентните трошоци.

SEAT експертски сервис

Експертите за вашиот SEAT

Никој не го познава толку добро вашиот SEAT како стручните лица од SEAT експертскиот сервис. Поради тоа, можете да бидете сигурни дека вашиот автомобил е во најдобрите раце. Искористете ги нашите многубројни сервисни услуги, како што е резервирањето термин за сервис онлајн, Clever Repair сервисот и многу други. Уживајте во поволностите од највисок квалитет и транспарентните трошоци.

SEAT сервис за мобилност

Искусете ја безграничната мобилност.

При купувањето на SEAT можете да имате доверба во најдобриот квалитет. Сепак, понекогаш постојат ситуации, на при дефект или незгода, во кои мора да се обратите за помош. Во првите две години по купувањето на вашиот нов SEAT - а при сервисот во овластена сервисна работилница на SEAT дури и во текот на целиот животен век - сеопфатно ве заштитува нашиот сервис за мобилност. При дефект или незгода достапни сме за вас 24 часа на ден:

За повик од Македонија

0800 55 888

За повик од странство*

+ 389 2 26 00 266

SEAT гаранција

Поопуштени на пат.

При возењето со вашиот SEAT можете целосно да уживате бидејќи со SEAT сте најдобро заштитени. Преку SEAT продолжената гаранција, SEAT сервисната мобилност или VVD задолжителното и целосното каско осигурување.

Дознај повеќе за новиот SEAT Tarraco?