За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Безбедност

Не се покајувај за ништо. Доживеј сè.

Дали си во потрага по промена? Каде и да треба да одиш, твојот нов SEAT Tarraco можеш соодветно да го опремиш.

Надворешност

Дали имаш твој сосема индивидуален стил?

Впечатливи, елегантни украсни ленти за твоите фарови за магла, за страничните врати и вратата од багажниот простор. На тој начин го креираш твојот сосема личен изглед.

Решенија за багажниот простор

Едноставно понеси сè со себе.

Не треба ништо да оставиш зад себе. Повеќефункционалните додатоци за багажниот простор, мрежите и еластичните ленти нудат едноставни решенија за секоја ситуација.

Горен сад на багажниот простор

Повеќе слободен простор за тебе.

Дали имаш дополнителна опрема? Со две нивоа на багажниот простор за твоето теренско возило имаш уште една причина, едноставно да тргнеш и да го направиш она што го сакаш.

Додатоци за транспорт

Сегашноста е важна.

Зошто да одложиш за подоцна? Со држачот за скии, држачот за велосипеди, даските за сурфање или со кровната кутија можеш со себе да понесеш сè што ти треба.

Premium подни простирки

Добро изгледа. Однапред и одзади.

Деталите доаѓаат до израз. Подните простирки совршено го заокружуваат стилскиот изглед на твојот нов SEAT Tarraco.

Предни и задни калници

Вообичаените улици ти се веќе здодевни?

Новите патишта не се секогаш рамни. Предните и задните калници го штитат твојот нов SEAT Tarraco од нечистотии и удари од камења.

Дознај повеќе за новиот SEAT Tarraco?