Твојот SEAT во најдобри раце

SEAT Ateca сервис.

Ние ќе сториме сè за без оптоварувања да уживаш во возењето на SEAT уште од самиот почеток и сè додека е можно. Тука ти нудиме голем број услуги со коишто ќе бидеш опремен за секакви ситуации.  

За тебе и твојот SEAT само најдоброто

Експертите во SEAT сервисот.

Никој не го познава толку добро твојот SEAT колку експертите од SEAT сервисот. Верувај во тоа дека кога шпанската страст ќе ја пресретне германската инженерска уметност, те очекуваат само најдобриот квалитет и долготрајно уживање.

Те одржуваме мобилен

SEAT мобилна гаранција.

И покрај најдобриот квалитет, постојат ситуации, на пр. дефект или незгода, во коишто мора да се побара помош. Токму за тоа, SEAT ја поставува гаранцијата за мобилност, којашто е вклучена уште при самото купување ново возило. Потоа, истата автоматски се продолжува штом ќе се извршат потребниот сервис и контролната проверка кај овластената сервисна работилница на SEAT.

SEAT гаранции

Патувајте релаксирано.

Уживај целосно во секое возење со твојот SEAT. Бидејќи со дополнителната гаранција на SEAT, мобилната гаранција на SEAT ти си секогаш добро заштитен.

Потрошувачка на гориво 5,4 - 8,9 l/100 km. Емисии на CO₂ 141 - 201 g/km. Состојба 10.2020.