Целосна конективност

Постојано вмрежени.

Сакаш постојано да бидеш поврзан, дури и кога не си во автомобилот? SEAT CONNECT ти овозможува безжично вмрежување помеѓу паметниот телефон и твојот автомобил.

Безбедност и сервис

Секогаш вмрежени. Секогаш безбедни.

Поврзаноста создава чувство на релаксација. Каде и да си. Благодарение на функцијата за итен повик, по пат постојано ќе се чувствуваш безбеден. Секогаш вмрежени. Секогаш безбедни.

Remote Access услуги 

Сè е под контрола. Во секое време и секаде. 

Што и да ти е тебе важно: Управувај со функциите преку далечински пристап со помош на мобилниот телефон. Уште пред да влезеш внатре, погрижи се за правилната температура и твоите возни податоци нека бидат секогаш актуелни.

Климатизација преку далечински пристап
Позиција на паркирање
Аларм против кражба

Онлајн Infotainment функции

Ти и твојата Ateca станете едно.

Кога си целосно вмрежен, на располагање ти стои неограничен број можности. Пресметај ја оддалеченоста до целта или најди ја најблиската катна гаража.

Онлајн пресметување рута
Наоѓање место за паркирање
Онлајн импортирање рути
Бензински станици

Креирај сметка

Тука за тебе.

Заврши го активирањето со тоа што ќе се најавиш преку апликацијата SEAT CONNECT на твојот паметен телефон или во MySEAT веб-порталот и ќе креираш твој личен SEAT ID.

Сакаш да дознаеш повеќе за новата SEAT Ateca?