Дизајн

Отелотворува сигурност.

Се справува со сè. Силна и динамична мускулатура. Таа се носи со секој предизвик. Без разлика на кој терен.

Надворешен дизајн

Уште поодважна и посигурна.

Со голема решетка на ладилникот и 100 % целосно LED фарови напред и позади. Новодизајнираниот заден дел со сребрени акценти и црните, кружни, затскриени издувни цевки, и даваат луксузен, шармантен изглед. Вистинскиот изглед за сите авантури.

Варијанта на опрема Xperience

Кога ќе го напуштиш стариот пат, создаваш свој сопствен пат по кој другите ќе следат.

Теренско возило коешто е симбол за слобода и сестраност. За уште похрабар изглед, ставивме сребрени ленти за влегување. На можностите им нема крај. Каде да тргнеме?

Нов ракопис.

Исто име. Освежен изглед.

Нордиски внатрешен дизајн.

Прекрасно оформена, удобна и подготвена за секаква авантура.

19-инчни тркала

Движи се како низ сон низ градот, или пак низ целиот свет: со помалку отпор на воздухот.

Hola Hola.

Ултимативниот систем за помош на возачот, којшто можеш да го активираш со притиснување копче или со едно едноставно «Hola, hola».

Бои

Покажи ги боите.

Други
Alaska White
Опционално во:
, ,
Energy Blue
Стандардно во:
, , ,
Dark-Camouflage
Опционално во:
, ,
Lava-Blue
Опционално во:
, ,
Velvet-Red
Опционално во:
, ,
Granit-Gray
Опционално во:
, , ,
Reflex-Silver
Опционално во:
, ,
Panther-Black
Опционално во:
, ,
Crystal-Black
Опционално во:
, ,
Nevada-White
Опционално во:
, , ,
Варијанта на опрема FR

Одете напред полни со енергија и ентузијазам.

Привлекува внимание низ градот со страничните ленти во Cosmo Gray. Со надворешен дизајн што е импресивен и перформанси како никој друг. Дизајниран да доминира.

Ексклузивни алуминиумски фелни од 19"
Решетка

Нов преден дел за нови авантури.

Влез во FR

Едноставно е премногу возбудливо да се остане надвор.

Странични заштитни ленти во Cosmo Gray.

Ревидиран дизајн низ целото возило.

Алуминиумски фелни

Продолжи да движиш

Моќни, лесни и динамични. Стилско возење со алуминиумски фелниод 19 инчи. За полесно возење и повеќе перформанси.

Алуминиумски фелни 16" „Pedro“

Стандардно во:

Алуминиумски фелни 17" „Alejandro“

Стандардно во:

Алуминиумски фелни 17" „Diego“

Опционално во:

Алуминиумски фелни 18" „Performance“

Стандардно во:

Алуминиумски фелни 18" „Xperience“

Стандардно во:

Алуминиумски фелни 18" „Pablo“

Опционално во:
,

Алуминиумски фелни 18" „Performance Cosmo Gray“

Опционално во:

Алуминиумски фелни 18" „Design“

Опционално во:
,

Алуминиумски фелни 19" „Elegance“

Опционално во:

Алуминиумски фелни 19" „Sport“

Опционално во:

Алуминиумски фелни 19" „Nuclear Sport Gray“

Опционално во:

Алуминиумски фелни 19" „Sport Cosmo Gray“

Опционално во:

Алуминиумски фелни 19" „Exclusive“

Опционално во:

Алуминиумски фелни 19" „Glossy Black“

Опционално во:

Алуминиумски фелни 16" „Pedro“

Стандардно во:

Алуминиумски фелни 17" „Alejandro“

Стандардно во:

Алуминиумски фелни 17" „Diego“

Опционално во:

Алуминиумски фелни 18" „Performance“

Стандардно во:

Алуминиумски фелни 18" „Xperience“

Стандардно во:

Алуминиумски фелни 18" „Pablo“

Опционално во:
,

Алуминиумски фелни 18" „Performance Cosmo Gray“

Опционално во:

Алуминиумски фелни 18" „Design“

Опционално во:
,

Алуминиумски фелни 19" „Elegance“

Опционално во:

Алуминиумски фелни 19" „Sport“

Опционално во:

Алуминиумски фелни 19" „Nuclear Sport Gray“

Опционално во:

Алуминиумски фелни 19" „Sport Cosmo Gray“

Опционално во:

Алуминиумски фелни 19" „Exclusive“

Опционално во:

Алуминиумски фелни 19" „Glossy Black“

Опционално во:
Внатрешен дизајн

Според твојот вкус.

Дајте му ваш личен шмек. Нордиски дизајн и удобност како во вашиот дом, нивото на опрема Xperience ви нуди панели на вратата и централна конзола во изглед на светло дрво. Дали повеќе сакате спортски изглед? Нивото на опрема FR ги има истите внатрешни компоненти, но во спортски, "леден" метал.

Внатрешност

Направено од различни материјал

Дизајн на седишта направени од најдобрите ткаенини со рабови што одговараат на панелите на вратите.

Внатрешност

Направено од различни материјал

Дизајн на седишта направени од најдобрите ткаенини со рабови што одговараат на панелите на вратите.

Други
Црно/Сива ткаенина
Стандардно во:
Сива ткаенина
Стандардно во:
Темно сива ткаенина
Стандардно во:
Темно сива ткаенина
Стандардно во:
Кадифено црна
Опционално во:
Кадифено црно
Опционално во:
Кадифено црно
Опционално во:
Црна кожа
Опционално во:
Црна кожа
Опционално во:
Црна кожа
Опционално во:

Дали сакате да дознаете повеќе за новиот SEAT Ateca?

* Надворешни ретровизори Cosmo Gray за FR.

Kraftstoffverbrauch 5,4 - 8,9 l/100 km. CO₂-Emissionen 141 - 201 g/km. Stand 10/2020.