Дизајн

Таа ви припаѓа вам.

Доживејте градска авантура со новата SEAT Ibiza. Тоа значи дека таа нуди сè што ви е потребно за во градот. Аеродинамична, ефикасна форма која ви овозможува да стигнете побрзо и подалеку - при помала потрошувачка. Подобрена безбедност и стабилност за чувство на беспрекорна безбедност. Значи, каде сакате да возите?

Поостри рабови

Зошто лажна скромност?

Изгледајте моќно со новата SEAT Ibiza. Благодарение на 3-D програмата за дизајн и Know-how технологија, вашата нова Ibiza дури и кога мирува на семафор има динамичен дизајн. Нова авантура, забава и без лажна скромност.

Осветлени отвори за воздух

Од инструмент табла до подиум за танцување.

Искусете ја внатрешноста што свети со ново амбиентално осветлување на отворите за воздух за да го зголемите духот на забавата.

Бои

Внесете боја во вашиот живот.

Други
Candy бела
Asphalt сина
Nevada бела
Urban сребрена
Magnet сива
Midnight црна
Sapphire сина
Pure црвена
Desire црвена
Алуминиумски фелни

Да тргнеме.

Со овие специјално изработени алуминиумски фелни, достапни до големина од 18", повеќе нема да сакате да седите мирни. Лесни, но сепак со неверојатна цврстина благодарение на врвниот дизајн достапен по Ваш избор.

Алуминиумски фелни 15" „Enjoy“

Алуминиумски фелни 16" „Design“

Алуминиумски фелни 16"„Design Luxury“

Алуминиумски фелни 17" „FR“

Алуминиумски фелни 17" „Premium“

Алуминиумски фелни 18" „Performance“

Алуминиумски фелни 18" „FR Design“

Алуминиумски фелни 15" „Enjoy“

Алуминиумски фелни 16" „Design“

Алуминиумски фелни 16"„Design Luxury“

Алуминиумски фелни 17" „FR“

Алуминиумски фелни 17" „Premium“

Алуминиумски фелни 18" „Performance“

Алуминиумски фелни 18" „FR Design“

Дизајн на внатрешност

Кажете каде да одите.

Со новиот ергономски мултифункционален волан, секогаш го имате вистинскиот избор при рака. Можете дури и да го усовршите изгледот со кожна завршница.

Внатрешност

Внатрешност по ваш вкус

Не носиме сите иста облека, па зошто вашето SEAT Ibiza да се држи до мејнстримот кога станува збор за лични преференции? Приспособете ги вашите седишта да бидат совршени за вас.

Внатрешност

Внатрешност по ваш вкус

Не носиме сите иста облека, па зошто вашето SEAT Ibiza да се држи до мејнстримот кога станува збор за лични преференции? Приспособете ги вашите седишта да бидат совршени за вас.

Други
COMO Сива (Жолти Точки)
Стандардно во:

Дознај повеќе за Новата SEAT Ibiza