Сервис и одржување
Проверка на тркала со вклучена зимска проверка

Проверка на тркала со вклучена зимска проверка

За да можете безгрижно да стартувате во зима.

Проверка на тркала со вклучена зимска проверка

За Вас проверуваме:

  • Функција и состојба на уредот за осветлување

  • Поставување на фаровите

  • Уред за миење на стаклата и метлички на бришачи

  • Заштита на ветробранското стакло од оштетувања

  • Гуми (состојба, длабочина на профил, воздушен притисок)

  • Течност за ладење (наполнетост,заштита од замрзнување) и ниво на моторно масло

  • Акумулатор

  • Ги заменуваме тркалата и ги конзервираме бравите и дихтунзите на вратите

Замена на тркала со вклучена зимска проверка € 47,-
Цена за членови на Club SEAT € 37,-

Гратис со секоја зимска проверка

Акција за зимска проверка

Оние кои порано ќе се одлучат за замена на тркала со вклучена зимска проверка, гратис ќе добијат концентрат за средство за чистење стакла.

Додека има резерва. Слика со симболи.

Сите цени не се обврзувачки слободни пазарни цени со вкл. ДДВ во евра и доколку не е инаку наведено  подразбираат ексклузивни трошоци за монтажа, инсталација и лакирање, како и материјали за монтирање. Референтните цени се важечките продажни цени. Понудите важат до 29.12.2018 и додека и има резерва. Задржано е правото на измени. Слики со симболи.

Мобилност без граници

SEAT гаранција за мобилност

 SEAT гаранцијата за мобилност при секое одење на одмор придонесува за безгрижно искуство за време на возењето.

Совети за патување

Со автомобилот на одмор

Практични совети за секој одмор

Возење како на шини

SEAT комплет зимски гуми

Не само за оптички да го надградите Вашето возило, туку и технички да го приспособите на ладното време, Вашиот сервис на SEAT Ви нуди голем избор на комплет зимски тркала.

Дополнителни понуди и акции

Ние сме тука за Вас!

Дополнителни атрактивни понуди за сервисирање и додатоци за Вашето возило ќе најдете во актуелната сервисна папка на SEAT. Таа се добива во Вашиот сервис на SEAT - Вашиот советник за сервисирање со задоволство Ви стои на располагање доколку имате прашања.