Сервис и одржување
Одредишна страница
Вистински SEAT

Сервисирање и одржување

Ние би сакале да уживате во Вашиот SEAT што е можно подолго. Поради тоа, експертскиот SEAT сервис има оформено бројни понуди, со коишто постојано се трудиме да Ви понудиме нешто повеќе отколку што очекувате. Вистински SEAT.

Безбедно во пролетта

Замена на гуми заедно со пролетна проверка

Пролетно будење

Проверка на клима-уреди и чистење на клима-уредите

За да ја почнете пролетта без грижи, Ве чекаат голем број одлични понуди.

Понуди за сервисирање и поправки

SEAT пакети со поволности

Нашите SEAT пакети со поволности не само што го одржуваат Вашиот SEAT во форма, туку и Ви заштедуваат пари.

Оставете ги грижите зад себе.

Проверка според чл. 57a

Знаеме колку се важни времето и парите. Поради тоа, ние навремено Ве потсетуваме на "проверката на безбедноста на возилото".

Секогаш тука кога Ви треба.

Услуга за заменско возило

Без разлика дали се работи за термин во сервисна работилница или непредвиден настан, ние се грижиме Вие да останете мобилни.

SEAT гаранција за мобилност

Почувствувајте ја мобилноста без ограничувања.

Останете мобилни: во случај на потреба, Ви помага SEAT гаранцијата за мобилност  - сигурно и на територијата на цела Европа.

Брзо и едноставно

Закажување сервис онлајн

Закажете ги онлајн Вашите термини во сервисната работилница.