За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Делови & Додатоци
Clever Repair
CLEVER REPAIR УСЛУГИ

КОГА МАЛИТЕ ПОПРАВКИ ЧИНАТ МАЛКУ

ЕДНОСТАВНО, БРЗО И ПОВОЛНО

CLEVER МЕТОДИ

Секојдневието остава траги и кај автомобилот. Но секоја вдлабнатина, секоја гребаница или удар од камен подлежат на скапа поправка: благодарение на SEAT Clever Repair услугите. Затоа што малите оштетувања во и на автомобилот можеме да ги исправиме со модерната техника и clever методите на SEAT Clever Repair услугите: брзо, едноставно и поволно. Ваша предност: не само што заштедувате пари при поправката, туку и остварувате профит од зачувувањето на вредноста на Вашиот SEAT.

Clever Repair

ПОПРАВАМЕ ИЛИ ИСПРАВАМЕ:

ЛАК
 • Подобрување на мали оштетувања на лакот како гребаници и лупење
 • Врвни резултати благодарение на новосоздадените лакови техникиза поправка
СТАКЛО
 • Поправка на оштетувањаод удар со камен
 • Се спречува зголемувањето на пукнатините
 • Во принцип бесплатно за Каско осигуреници
 • По потреба и замена на стакло
ЛИМ
 • Исправање на мали вдлабнатини, оштетувања од врнежи и паркирање
 • Најчесто можно без демонтажа на засегнатите деловисо лим и лак
 • Поправка на малиоштетувања на лимот и лакот
 • Најчесто можно без демонтажа на засегнатите делови
ОБЛОГИ И ПЛАСТИЧНИ ДЕЛОВИ ВНАТРЕ
 • Поправка на мали оштетувањана пластичните делови, седиштата, внатрешниот дел на покривот или тепихот
 • Скоро невидлива реконструкција
 • Скоро за сите примери на боја и материјал на кожа и велур
ПЛАСТИЧНИ ДЕЛОВИ НАДВОР
 • Отстранување на гребаници и оштетувања на пластичните делови
 • Примена на специјална техника на пополнување
ФЕЛНИ
 • Поправка на засеци, удари од камен и оштетување на лакот на фелни од лесен метал
 • Оптичко подобрување на структурата на површината