За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња

Erster Platz für SEAT Arona

SEAT Arona hat beim ÖAMTC Kompakt-SUV Vergleich gewonnen

19.01.2018

Der ÖAMTC hat sechs SUVs der Marken Citroën, Hyundai, KIA, Opel, ŠKODA und SEAT auf Herz und Nieren geprüft.

Unser SEAT Arona hat bei diesem Test den ersten Platz gemacht.
Nähere Informationen zum Vergleichstest finden Sie hier.