SEAT Ateca. Сигурност и комфор, испорачани со стил.

 Со новиот дизајн, SEAT Ateca е покомпактна и поробустна од кога било досега. Таа сè уште е истото извонредно возило, но со низа подобрувања за целосно да ги исполни барањата на денешницата.

веќе од 26.300 €

РЕГИСТРАЦИЈА за прва година

КАСКО за прва година

Бои за надворешноста

Дозволете вашите вистински бои да заблескаат.

Други
Alaska White
Energy Blue
Dark-Camouflage
Lava-Blue
Velvet-Red
Granit-Gray
Reflex-Silver
Panther-Black
Crystal-Black
Nevada-White

Учеството за лизинг е достапно од 5% до 65%. 

Каско осигурувањето е со франшиза од 200 евра. 

Во регистрацијата е вклучена и автоодговорност.

Периодот на лизинг е достапен од 24 до 84 месеци.

Финансиски лизинг со каматна стапка 6,8%  

Времетраење на кампањата: до до 30.09.2023 година