За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Информации и Преземања
Преземања
Преземања за сервис

Вчитување на логоана станици

Овде ќе дознаете како можете да вчитате логоа на радиостаници во Вашиот SEAT медиумски систем.

Вчитување на логоана станици

Слушајте добро.

Радиостаниците најлесно се разликуваат по нивните логоа. За брз избор на станица и ориентација едноставно инсталирајте ги на Вашиот SEAT музички систем. Податочниот пакет кој Ви е потребен ќе го најдете овде: актуелната верзија е V.130125. Постојано ја прошируваме оваа понуда. Моментално опфаќа 359 логоа. Логоата се поставуваат во нашите музички системи само за употреба. З друга употреба нема опрема.