За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Информации и Преземања
Преземања
Full Link

Поврзаност во мрежа за време на патувањето.

Сакаш да зборуваш со пријатели и роднини, каде и да си? Или да ја читаш твојата најнова е-пошта сосем удобно и безбедно? Решението за тоа се вика Full Link, твојата врска со светот.

Конективност

Секогаш поврзани.

SEAT Full Link е технологија, која твојот паметен телефон го поврзува со Infotainment системот. Модерно решение за конективност, кое се одликува со висока безбедност во иднина.

MirrorLink™

Твојата врска со светот.

MirrorLink™ го поврзува твојот Android паметен телефон со твојот SEAT. Повеќе функции, повеќе информации. И можеш целосно да се концентрираш на патот.

MirrorLink™ е компатибилен со многу Android уреди - преглед ќе најдете овде:  www.mirrorlink.com/phones

Android AutoTM

Паметните телефони живото го прават полесен.

Имаш Android 5.0или понова верзија? Со говорното управување на Android Auto™ можеш удобно да користиш Google услуги и компатибилни апликации и за време на возењето.

Android Auto™ е компатибилен со повеќето Android уреди, преглед ќе најдете овде:  www.android.com/auto

Apple CarPlay™

Отворен за нови врски.

Siri е подготвен за соработка со твојот SEAT. Интерактивната Apple CarPlay™ технологија го поврзува твојот iPhone во твојот автомобил.

Apple CarPlay™ е компатибилен со iPhone 5 и поновите генерации, преглед ќе најдете овде:  www.apple.com/ios/carplay

Мисли однапред

Иднината денес.

Повеќето луѓе мислат за иднината. SEAT веќе денес има решенија. Од TGI хибрид преку Full Link до Shazam и BeatsAudio™: иднината започнува сега.