Новиот SEAT Leon. Best Buy Car во Европа за 2021

од 262€ лизинг рата

Со лизинг пакет
РЕГИСТРАЦИЈА за прва година
5% промотивна каматна стапка

Ви го претставуваме новиот SEAT Leon. 

Moќен. Поврзан. Магнетно привлечен. Best Buy Car во  Европа за 2021.

Новиот Leon е најнапредното возило на SEAT. Еволуцијата на дизајнот е на сосема ново ниво. Со најнапредните верзии на моќните TSI и TDI мотори и целосната поврзаност, Leon е комплетно подготвен да го освои компактниот сегмент. А врвните безбедносни системи значително ја зголемуваат сигурноста и комфорот во возењето. 

Прочитајте повеќе за признанието на AutoBest

- Финансиски лизинг со промотивна каматна стапка 5%,
- Период на отплата: од 24 до 72 месеци
- Лизинг учество од 20% до 50%
- Времетраење на акцијата: до 30.09.2021 година   

Дозволете вашите вистински бои да заблескаат.

Бои за надворешноста

Други
Desire-Red Metallic
Mystery-Blue Metallic
Magnet-Gray Metallic
Nevada-White Metallic
Night-Black Metallic
Candy-White
Emotion-Red
Алуминиумски тркала

Нека се тркалаат убави моменти.

Уживате во возењето со динамични алуминиумски тркала до 18″.

Алу. фелни 18" "FR Performance"

Опционално во:

Алу. фелни 18" "XC Elegance"

Опционално во:

Алу. фелни 17" "FR"

Стандардно во:

Алу. фелни 17" "Xcellence"

Стандардно во:

Алу. фелни 17" "Style Dynamic"

Опционално во:

Алу. фелни 16" "Design Style"

Стандардно во:
Опционално во:

Алу. фелни 18" "FR Performance"

Опционално во:

Алу. фелни 18" "XC Elegance"

Опционално во:

Алу. фелни 17" "FR"

Стандардно во:

Алу. фелни 17" "Xcellence"

Стандардно во:

Алу. фелни 17" "Style Dynamic"

Опционално во:

Алу. фелни 16" "Design Style"

Стандардно во:
Опционално во: