Ibiza

Достапна од
14.990 €
Достапна од
14.990 €

Цената се однесува на модел Ibiza со ниво на опременост Style, мотор 1.0 со 80 кс, 5 степен мануелен менувач, Full LED и многу повеќе.

Euro NCAP оценка
Euro NCAP оценка

Највисокото оценување на безбедноста, кое може да го добие едно возило од програмата European New Car Assessment.

Безбедност
Front assist
Безбедност
Front assist

Асистентот за фронтален судар го следи сообраќајот пред вас и интервенира кога е потребно за да спречи судар во услови на градско возење. 

Технологија
Во ритамот на срцето!
Технологија
Во ритамот на срцето!

Нема време за мирување. Таму, надвор е големиот град, кој чека на Вас. Новата SEAT Ibiza ги комбинира најновите технологии со дизајн што го одзема здивот. Подготвени ли сте да го извлечете најдоброто од Вашиот живот?

Дизајн

Желба за повеќе? Да започнеме.

Повеќе движење: Новата SEAT Ibiza од јуни 2017 година носи нова слобода во твојот живот. Сето она што има да го понуди градот - со целосните LED-фарови ќе го видиш во едно поинакво светло. Израдувај се уште во сериската опрема на новата желба за авантура - каде и да одиш или да мируваш.

Безбедност

Пристигнете опуштени.

Безбедноста има секогаш предност - без ограничувања. Со системот за набљудување на околината "Front Assist" со City функција за вонредно сопирање и препознавање пешаци, со системот за автоматско регулирање на растојанието (ACC), како и со системот за препознавање умор можеш да бидеш сигурен дека во новата SEAT Ibiza секогаш ќе бидеш ослободен од грижи - за опуштено и пријатно возење.

Технологија

Дојде денот.

Сакаш поголем поттик во твоето секојдневие? Едноставно вклучи го музичкиот систем BeatsAudio™. Имаш нешто да кажеш? Со целосната Link-технологија можеш да ракуваш со твојот паметен телефон преку системот за медиуми од 6,5". Таа е компатибилна со Apple CarPlay™, Android Auto™ и MirrorLink™. На тој начин, користењето на паметниот телефон во SEAT Ibiza ќе стане поедноставно и побезбедно од било кога. Сакаш побрзо да пристигнеш до твојата цел? Системот за навигација ќе те донесе до целта без заобиколувања.

Додатоци

Надвор од стандардите

Понекогаш во животот мора да оставиме свој знак. Да го ставиме акцентот, да повикаме некое свое мото. Сеедно дали се работи за екстравагантна облека или нова боја на коса, многубројните опции на новата SEAT Ibiza ви дозволуваат секој ден да се чувствувате единствени.

Бидејќи животот не значи само гледање отстрана.

Креирајте го вашето лично темпо во спортската SEAT Ibiza FR. Со 18" алуминиумски фелни "Performance", панорама-стаклениот покрив, двојната издувна цевка и црните облоги со црвени шевови. Динамика до последниот детаљ.

Дознај повеќе за Новата SEAT Ibiza?