За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
SEAT Мобилност
Иднината денес
Одржливост или економичност. И двете.

Одржливост или економичност. И двете.

Нашата соларна електрана е најголема во индустријата и покрива речиси 50% од енергетските потреби на нашето производство. TGI-Hybrid е нов, еколошки погоден концепт на возење. Ние веќе го спроведуваме ова денес, а ќе биде важно во иднината.

TGI хибрид од SEAT

Зошто не и двете?

Две горива, двојна предност. TGI Hybrid комбинира бензин и природен гас (CNG) за да ги намали трошоците и емисиите. Тоа е добро за нашата околина - и за вашиот паричник.

Мисли визионерски

Иднината денес.

Некои се загрижени за иднината. SEAT веќе наоѓа решенија денес. Од TGI хибрид до целосна врска со Shazam и BeatsAudio ™: Иднината започнува сега.