За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
SEAT Мобилност
Иднината денес
Движисе поврзан

Поврзана иднина.

Технологијата ги проширува нашите хоризонти и ги зближува луѓето. Целосната конекција ве одржува во тек со најважните работи.

SEAT целосна врска

Вмрежено на патот.

Денес сме поповрзани од било кога. На пример, вашиот паметен телефон е целосно конектиран. Значи секогаш останувате во допир со сите информации, денес и во иднина.

Размислувај визионерски

Иднината денес.

Некои се загрижени за иднината. SEAT веќе наоѓа решенија денес. Од TGI хибрид до целосна врска со Shazam и BeatsAudio ™: Иднината започнува сега.