За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
SEAT Мобилност
Иднината денес
Движи се и живеј

Едвај можев да замислам – веќе е реалност.

Иднината нема никаква врска со стагнирање. Туку со танцување, смеење и сонување. Со уживање во секој момент, тука и сега.

BeatsAudio™

Направи го како што треба. Почувствувајте ја победата.

Со Beats Audio ™ секогаш имате големо присуство. Висококвалитетен аудио систем кој произведува природен и феноменален звук. Подготвени да притиснете "play"?

Shazam

Секогаш знај што се случува.

Која е таа песна? Со Full Link, Shazam ве информира што слушате. Со едноставен допир.

Размислувај визионерски

Иднината денес.

Некои се загрижени за иднината. SEAT веќе наоѓа решенија денес. Од TGI хибрид до целосна врска со Shazam и BeatsAudio ™: Иднината започнува сега.