За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
SEAT Мобилност
Иднината денес
Иднината денес

Размислете денес за иднината

Вистинската промена започнува со технологија која го подобрува вашиот живот. Тоа е иднината - денес.

Возете зелено

Одржливост или економичност? И двете.

TGI хибридот на SEAT ги намалува трошоците и емисиите преку комбинацијата на бензин и природен гас (CNG). Екологијата и економијата не се многу одвоени.

Вози во конекција

Вмрежени во насока на иднината.

Важно е да зборувате, да слушате и да се дружите. Апликацијата My SEAT и Full Link го прават сето тоа можно - и повеќе. Едноставно и интуитивно. Вие сте подготвени за иднината денес.

Беше сон - веќе е реалност.

Беше сон - веќе е реалност.

BeatsAudio ™ и Shazam: технологии за одржливата иднина, кои ја прават забавна. И веќе достапни денес.