За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Инспирација за креативен начин на живот
Создаден во Барселона

Создаден во Барселона

Откријте го нашиот став кон животот.

Нашиот дом

Откријте го нашиот став кон животот.

Барселона е во нашата ДНК. Градот е дел од се што правиме. Тоа нè инспирира секој ден. Тоа е нашето тврдење.

Нашата инспирација

Нашиот пристап.

Филм полн со уникатни уметнички дела. Сплотен со духот на Барселона. Создаден од најкреативните уметници во градот.

Нашите иновативни уметници

Директори + уметници.

Микел Дијаз + Пенике Продукција

Директор + Уметнички тим: "Овде е традиција да ги предизвикаме традициите".

Мау Морго + Давид Фернандез

Директор + Уметник: "Ние веруваме во напредок и во фактот дека навистина не живееш додека не престанеш да правиш компромиси."

Сепе + Пеп Гател

Директор + уметник: "Гледање, учење, неуспех, започнување нов живот, откривање на љубов, предизвикување на статус кво."

Адриа Кањамерас + Мариона Моја

Директор + уметник: "Животот значи движење: стагнирање не е во нашата природа."

Фернандо Домингес, Пенсе + Беноар

Директор / дизајнер + уметник: "Затоа развиваме лесни решенија за мобилност кои инспирираат, ви помагаат да напредувате и навистина да го живеете својот живот."

Марија Соса + Марта Армангол

Директор + Архитект: "За нас, животот е патување: ние стануваме секое утро и пристигнуваме секоја вечер на нова дестинација."