За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Нови автомобили
Прикажи повеќе

Сакате да резервирате автомобил?

Ве молиме пополнете ја формата подолу. 

Нашите продажни советници ќе ве контактираат со повеќе детали.

Ви благодариме за интересот.

Кој модел Ве интересира?
Што би сакале да ни кажете?
Ве молиме внесете ги Вашите податоци за контакт:

Со ова потврдувам дека личните податоци што ги запишав, можат автоматски да се обработат од страна на Порше Македонија ДООЕЛ во согласност со политиката за приватност. Податоците ќе бидат обработени исклучиво за да одговорат на барањето на купувачот.