Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи

SEAT официјално возило на Охридско Лето 2015

На фотографијата ѕвездата која го отвори фестивалот Маестро Josep Vicent

2016-09-01

SEAT официјално возило на Охридско Лето 2015. На фотографијата ѕвездата која го отвори фестивалот Маестро Josep Vicent