Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи
INSIDE SEAT

СВЕТОТ НА SEAT

Нашите возила воодушевуваат - тука можете најпрво да погледнете и зад кулисите во срцето на марката SEAT и да се навлечете на нашата страст за техника. Доживејте одблизу, како настанува Technology To Enjoy.

ПРЕКРАСЕН РАЗВОЈ

При секое создавање на нашите модели се внимава на секој детаљ: штом вредностите на марката и карактерот на моделите ќе добијат свој облик, ние даваме дизајн и значење. Во тоа се покажува нашата љубов кон убавината и совршенството.

ИЛЈАДНИЦИ СУПЕР ИДЕИ

Нашата моќ за иновации е способноста на повеќе од 1.000 колеги во нашиот технички центар во Марторел. Во срцето на марката ги планираме, дизајнираме и развиваме нашите возила - и на тој начин и даваме живот на технологијата.

СО НАЈГОЛЕМОТО ЗАДОВОЛСТВО ПРИ ВОЗЕЊЕТО

Никогаш не се работи само за брзината. Туку и за тоа, секое патување - долго или кратко, брзо или бавно - да причинува задоволство. Тоа е целта на развојот на секој поединечен составен дел на нашите возила. 

СТРАСТ ЗА СОВРШЕНСТВО

Ние сме перфекционисти и знаеме, дека често пати само еден мал детаљ прави голема разлика. И бидејќи истиот детаљ би можел навистина да биде секој елемент, се грижиме за тоа, едноставно сè да има најдобар квалитет.

ИДНИНАТА ЗАПОЧНУВА СЕГА

Со секое поединечно возило што го развиваме, ја преземаме и одговорноста за нашата околина. На тој начин ги создаваме не само самите возила, туку и фазата на нивното производство со што е можна поголема заштеда на ресурсите.

ПРИКАЗНИТЕ СТАНУВААТ ИСТОРИЈА

Нашата историја започна уште пред повеќе од 60 години - оттогаш таа постојано се развива: со милионите доживувања во секое поединечно возило што го конструиравме.