Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи
ПЕРФОРМАНСИ

ГОЛЕМО ЗАДОВОЛСТВО ПРИ ВОЗЕЊЕТО

Никогаш не се работи само за брзината. Туку и за тоа, секое патување - долго или кратко, брзо или бавно - да Ви причинува задоволство. Тоа е целта на развојот кај секој поединечен составен дел на нашите возила.

SEAT Sport

СЕКОЈ ДЕН НА ПОБЕДНИЧКАТА ПЛАТФОРМА

SEAT е марка со ДНК на мото спортот. Тоа се покажува пред сè во нашиот оддел SEAT Sport: во тесна соработка со техничкиот центар, резултатите од тркачката патека се преточуваат директно во нашите спортски модели.

SEAT LEON CUP RACER

УБАВИОТ ЅВЕР

Како развој врз база на CUPRA, SEAT Leon CUP RACER дојде од улица на тркачката патека. Неговиот мотор со четири цилиндри со 330 КС и менувачот со двојна спојка со 6 степени ги исполнува сите очекувања за извонредна динамика.

Како Leon CUPRA стана Leon CUP RACER.

Како Leon CUPRA стана Leon CUP RACER.

Leon CUPRA

Leon CUPRA

SEAT LEON CUP RACER

УБАВИОТ ЅВЕР

Како развој врз база на CUPRA, SEAT Leon CUP RACER дојде од улица на тркачката патека. Неговиот мотор со четири цилиндри со 330 КС и менувачот со двојна спојка со 6 степени ги исполнува сите очекувања за извонредна динамика.

МОТОРИ

СОВРШЕНА МОЌНОСТ

Секој еден од нашите SEAT модели се залага за уникатно чувство при возењето. Било да е при долги патувања или кратки патеки, навалете се и уживајте во секој момент во Вашиот SEAT.

ПОВЕЌЕ ОД СÈ

Секој еден од нашите SEAT модели се залага за уникатно чувство при возењето. Било да е при долги патувања или кратки патеки, навалете се и уживајте во секој момент во Вашиот SEAT.

SEAT Leon CUPRA

Најмоќниот SEAT сериски автомобил на сите времиња: доживејте ја силата од 213 kW (290 КС) во моделите со 3 или 5 врати или во комбето SEAT Leon ST CUPRA.

CUPRA

Искусете го возењето во неговата најинтензивна страна: благодарение на најмоќните SEAT мотори на сите времиња со 213 kW (290 КС) забрзувате од 0 на 100 km/h за само 5,6 секунди.

ИСКЛУЧУВАЊЕ НА АКТИВНИТЕ ЦИЛИНДРИ ACT

Со 1.4 TSI моторите со вклучено исклучување на активните цилиндри ја зголемувате енергетската ефикасност, бидејќи ACT при низок или среден број на вртежи исклучува два до четири цилиндри.

SEAT Ibiza EcoTSI

Извонредна моќност и одржливи перформанси: новите EcoTSI мотори со јачина до 81 kW (110 КС) се грижат за моќен погон и зголемена ефикасност.
4Drive ТЕХНОЛОГИЈА

4 ПАТИ ПОМОЌЕН

Откријте други слики

Постојаниот погон на сите тркала 4Drive, со Haldex-спојката на петтата генерација се грижи за стабилно и пријатно искуство при возењето во секакви услови на патот и временски услови.

ТЕСТОВИ ЗА ОПТОВАРУВАЊЕ

ВОЗИЛА ЗА ВО ЕКСТРЕМНИ СЛУЧАИ

Ги тестираме нашите возила во секоја замислива возна ситуација, за да бидеме сигурни дека тие се навистина подготвени на сè. Притоа, тие поминуваат и преку 20.000 km - на места со температури од минус 40 до плус 45 степени.