Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи
Годишен извештај

ВОЗБУДЛИВИ ВРЕМИЊА ЗА SEAT

2016-та беше година за паметење. SEAT ја лансираше првиот SUV на брендот, а значајните инвестиции во одржлив развој, овозможија континуиран раст на профитабилноста.