Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи

Нема достапни моторни податоци.

Подвозје

СУСПЕНЗИЈА НА ПРЕДНИ ТРКАЛА

Суспензија со пружини со телескопски амортизери; суспензија на тркала со пружини и (долна) триаголна суспензија (растојание од главната спојка на ската до тркалото, за стабилизирање на лента)

СУСПЕНЗИЈА НА ЗАДНИ ТРКАЛА

Суспензија со амортизери со компримиран гас и посебни пружини; водење на тркалата со помош на оската за поврзување

УПРАВУВАЊЕ

Суспензија со запчаници со лектромеханичко серво управување; управувачки столб со поставување на висината

КРУГ НА СВРТУВАЊЕ

11.9 m

Димензии

4735mm

Должина

1839mm

Ширина

1658 - 1674mm

Висина

2790mm

Растојание

760l

Багажен простор

58-60l

Резервоар за гориво

Тежини

1599kg

ТЕЖИНА НА ПРАЗНО ВОЗИЛО (ВО ЗАВИСНОСТ ОД МОТОРОТ)

2220kg

ДОЗВОЛЕНА ВКУПНА ТЕЖИНА (ВО ЗАВИСНОСТ ОД МОТОРОТ)

696kg

МАКСИМАЛЕН ДОПОЛНИТЕЛЕН ТОВАР (ВО ЗАВИСНОСТ ОД МОТОРОТ)

*Дадените вредности се дадени согласно пропишаната постапка на мерење (VO(EG)715/2007 во актуелно важечката верзија). Податоците не се однесуваат на поединечно возило и не се составен дел од понудата, туку служат само за споредба меѓу различните типови на возила. Потрошувачката на гориво и емисиите на CO 2 на возило не зависат само од ефикасното искористување на гориво од страна на возилото, туку и од начинот на возење, патот и други фактори кои не се од техничка природа. Вредностите на потрошувачка и емисиите на CO 2 кои особено отстапуваат произлегуваат од дополнителните опреми и додатоци (широки гуми, клима уред, кровен носач на багаж итн.)